Jose Corbacho i Ignasi Garcia-Barba

PerPlàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques

Jose Corbacho i Ignasi Garcia-Barba

Jose Corbacho i Ignasi Garcia-Barba amb Plàudite Teatre-Espai d'Arts Escèniques

Gràcies al Jose Corbacho pel seu acompanyament i gràcies a l’Ignasi Garcia-Barba per les seves obres La decisió de Vilaneta i Les nits de Lluna plena, amb vosaltres hem gaudit de grans artistes i grans persones. Teniu les nostres portes i els nostres cors oberts, transiteu-los i torneu sempre a casa vostra, us hi esperem amb la flama del Teatre encesa!

Jose Corbacho amb Plàudite Teatre-Espai d'Arts Escèniques

Gràcies Jose Corbacho per acompanyar-nos aquest any també amb el Grup de Teatre Jove PlaTea i el Grup d’Adults de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques, i a l’estrena al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat

A principis del curs 2013-14 ens vam trobar amb l’IGNASI GARCIA-BARBA, guionista, dramaturg i veí del barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat. Ens va oferir els seus textos teatrals i com que ja coneixien alguns d’ells i l’Ignasi ens va explicar d’altres, vam decidir posar-los en escena com a mostres de final de curs al Teatre Joventut. Les obres escollides són: Vilaneta i Les Nits de Lluna Plena, que els nostres alumnes han gaudit.

Al seu blog l’Ignasi ens explica més detalls del seu barri: http://ignasigarciabarba.com/2014/04/30/mi-ciudad-y-yo
I també a: http://ignasigarciabarba.com/tag/plaudite-teatro

Quant a l'autor

Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques administrator

Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques Professionals de les Arts Escèniques imparteixen classes de teatre per a totes les edats, a partir de 3 anys. És la millor oferta d'Arts Escèniques a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: