Grup de Teatre Jove PlaTea

PerPlàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques

Grup de Teatre Jove PlaTea

El Grup de Teatre Jove PlaTea presenta el seu treball al voltant de Shakespeare, per recordar que enguany celebrem 400 anys de la mort del gran geni dramaturg anglès: Shakespeare Mola! 

Us convidem a assistir a la funció, dins el Festival L’H Fa Teatre que tindrà lloc el dissabte 4 de juny a 19.30h al Centre Cultural Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Entrada lliure.

PlaTea Shakespeare Mola!

William Shakespeare: Dramaturg, Actor, Poeta, Filòsof, Astronauta i tot el que vulgueu. Shakespeare és el suposat autor de 37 obres dramàtiques: 13 comèdies, 10 tragèdies, 9 drames històrics,  4 romanços, 154 sonets, 2 poemes mitològics, un llibre de versos i una elegia funerària. A partir d’això creiem que Shakespeare pot ser el que vulgui. I nosaltres ens hem dit: si Shakespeare pot ser el que vulgui, nosaltres li farem ser.

Adaptació: Salvador Miralles
Direcció escènica: Salvador Miralles i Anna Babiano
Direcció Artística: Eugenia Delgado Mata
Vídeo i Fotografia: Maribel Pozo Ruiz
Agraïments: Centre Cultural Santa Eulàlia i Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques

INTÈRPRETS: PlaTea

Quant a l'autor

Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques administrator

Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques Professionals de les Arts Escèniques imparteixen classes de teatre per a totes les edats, a partir de 3 anys. És la millor oferta d'Arts Escèniques a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: